REFERENTIES

Deze bedrijven gebruiken onze actieve technologie

Producten met ActivePure® technologie die milieuvriendelijk en veilig zijn, ondersteunen de ontwikkeling van het concept van eco-constructie over de hele wereld, wat bijdraagt ​​aan het behalen van LEED-certificeringspunten binnen het bereik dat is gespecificeerd in de groene productkaart.


" Het is aangetoond dat het effectief is bij patiënten die allergisch zijn voor huisstofmijt. RCI-technologie die in slaapvertrekken wordt gebruikt, elimineert 100% huisstofmijt binnen 48 uur… ."

Aanbevolen door longarts J. Westbroek!

“Green Buildings”

Er is een toename van milieubewustzijn in onze samenleving. Het manifesteert zich door de intense ontwikkeling van het concept van ecobouw. Eco-constructie is gebaseerd op ecologische oplossingen die de natuurlijke omgeving negatief beïnvloeden.

De concepten van “green buidings” zijn erg populair in hoogontwikkelde landen, waaronder Polen. Het groeiende ecologische bewustzijn creëert onder ontwerpers, producenten van bouwmaterialen de behoefte om apparaten, producten of ecologische diensten te creëren die veilig zijn voor de natuurlijke omgeving.

Green Buildings zijn perfect aangepast aan het concept van duurzame ontwikkeling, waarbij de behoeften van sociaal-economische ontwikkeling worden gecombineerd met milieubescherming.

ActivTek-technologie en -systemen passen in de ideeën van eco-constructie, waarbij de lucht wordt gezuiverd op basis van actieve processen die van nature in de natuur voorkomen, een ecologische oplossing zijn, veilig voor mensen en energiebesparend.