CLEAN AIR SYSTEMS

Duurzaam desinfecteren van lucht  

Voortdurende reduceren van pathogenen in lucht en oppervlakte

Met onze unieke technologie streven we ernaar om luchtdeeltjes en oppervlakken te desinfecteren zonder dat u zich druk hoeft te maken over inkomende vervuilde luchtdeeltjes. De ActivePure® techniek, is het leveren van een hoge standaard van infectiebeheersing met een uitmuntend resultaat met behulp van RCI-technologie (UVC-Licht). We combineren kennis en technologie om de levenskwaliteit van mensen te verbeteren.

Traditionele systemen en filters verwijderen de meeste deeltjes, maar missen iets heel belangrijks: ze elimineren niet de schadelijke bacteriën, virussen, schimmels, pollen, allergenen en geuren uit de lucht. Met de ActivePure® gepatenteerde filter loze technologie bieden wij een totale oplossingen aan voor woningen, utiliteitsbouw, kantoren en voertuigen. Door middel van mobiele systemen als ook inbouwproducten die direct het verschil maken.

Deze ”NASA” technologie brengt de oplossing naar de bron.

ActivePure® wordt door in een ruimte, waarin zich virussen, bacteriën, rook, geuren en andere verontreinigingen bevinden verspreidt en verminderd deze gelijk. Dat is de juiste reden waarom onze producten zo effectief kunnen zijn – of het nu een ventilator in de unit van een HVAC-systeem is, of de lucht door een CAS-unit laten stromen is het middel om de kracht van ActivePure® te benutten, wordt de lucht in de omgeving continu behandeld, zolang de unit in bedrijf is.

Op blootgestelde oppervlakken

Wanneer de lucht de oppervlakken bereikt, blijft het werken en helpt bij het schoon houden lang nadat reinigings- en desinfectiemiddelen zijn verdampt (Opmerking: De apparaten zijn niet bedoeld als vervanging voor het reinigen of verwijderen van vuil of andere besmettingsbronnen). De werking beperkt zich niet tot tafels en toonbanken, badkamertegels, deurknoppen, maar op bijna elk oppervlak dat u kunt aanraken, wat helpt om een grondiger reinigingsregime te verzekeren en te behouden.

Getest op effectiviteit

De Clean Air Systems met ActivePure® technologie van “ATC” zijn uitvoerig getest op doeltreffendheid in de lucht en op blootgestelde oppervlakken.

Bekijk onze producten